woensdag 29 januari 2014

Nog steeds tevreden?


4 maanden geleden begon ik aan deze blog. Ik doe het nog steeds met plezier. Ik ben erg vooruit gegaan, vooral in het reviewen van producten. In de eerste maand was ik nog erg voorzichtig met reviewen. Natuurlijk vertelde ik de waarheid, maar ik probeerde de slechte dingen een beetje te 'verbloemen'. Ik was gewoon voorzichtig met wat ik schreef. In die eerste maand heb ik 6 producten besproken. Vandaag ga ik na of ik er nog steeds tevreden over ben en of ik er nog wat op aan heb te merken. Ik bespreek er 5, omdat een product is een nagellak en daar kan je weinig over zeggen. Meestal gaat het over de dekking en de kleur... Bij andere producten komt er toch wat meer bij kijken!





Een review over essence glow tinted lip balm was mijn allereerste artikel (het voorstel artikel telt niet :p). Ik ben er meer dan tevreden over! Ik heb alleen wat op te merken, in mijn artikel stond dat hij na een laagje een subtiele kleur en lichte glans afgaf. Nou, laat ik het zo zeggen, niet heel subtiel. Als ik met deze lip balm een subtiel kleurtje wil moet ik drie stippen zetten en dan even met mijn lippen over elkaar gaan. Na een keer heb je toch al wat kleur. Deze is te koop in drie kleuren, roze, koraal en rood. Ik zou heel graag de rode variant nog willen!


Mijn derde artikel was een review over de I love stage eyeshadow base van essence. Deze gebruik ik ook nog altijd. De applicator vind ik erg fijn, je hoeft maar een stipje te zetten en je hebt al genoeg (ongeveer). Mijn foto's in het artikel dat ik schreef zijn zo erg onduidelijk. Hij werkt wel, maar er zijn altijd betere! Ik ben er wel tevreden over, voor mijn eerste oogschaduwbasis is dit een goed begin!


Daarna kwam mijn eerste blush erbij. De essence silky touch blush 10 adorable. Je ziet helaas het patroontje niet meer, maar wel een stip van de bodem! Dat betekent dat ik hem vaak heb gebruikt. Net zoals bij de lip balm, de pigment is beter dan ik toen vertelde. De glitter valt wel mee, er zitten hele fijne glittertjes in die je bijna niet ziet. Het is wel dat de blush soms kruimelt. 


En dan hebben we hier mijn eerste oogschaduwkwast. Natuurlijk van essence! Veel make-up wat ik koop/kocht is van Essence. Ik ben nu nieuwe merken aan het uitproberen zoals Catrice, NYC en 2B (Da). Ik wil trouwens nog wat uitproberen van ELF (Eyeslipsface), iemand tips voor mij? Wat fijne producten zijn? Maar nu even terug naar de kwast! Ik ben er nog steeds tevreden over, hij is nog zacht, maar wel al wat minder dan eerst. Soms dan prikt hij ook een beetje dat is niet zo fijn. Er zijn nog geen haren uitgevallen, ze zitten er nog stevig in. Wat ik erbij wil zeggen is, dat hij beter is dan mijn kwast van de Kruidvat die ik pas geleden had gekocht. Daar zijn al wat haren uitgevallen.


 Als laatste dit palette van max colors. Ik snap niet waarom ik nog over dit product een review had geschreven. Ik kreeg het meer dan 3 jaar geleden. Natuurlijk is het niet meer te koop, action verandert veel aan haar make-up lijn. Het pigment is niet denderend. Hij kostte ook rond de één euro en dat voor 12 kleuren! Hoewel de swatches op mijn foto's er toch wel goed uitzien, klopt het niet helemaal. Ik had er een paar lagen van gedaan, omdat ik het gewoon niet op de foto kreeg... De oogschaduw kruimelt ook een beetje. Deze raad ik af en ik zou voor essence gaan, als je toch nog budget wilt zijn.

Ik vond het erg zo leuk om zo nog eens terug te kijken naar mijn eerste maand en hoe ik toen een review schreef over producten. De reviews waren toen nog niet helemaal compleet, vind ik.
Herinner jij nog je iets van je eerste reviews?


6 opmerkingen:

  1. Wat leuk zo een terugblik :)! Heel orgineel. Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuk om te zien of je het nog steeds leuk vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die blush heb ik ook, ik ben er ook na een maand of zo nog steeds heel blij mee!

    Love,

    Rowan


    Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je terugkijkt op de artikelen! Kwasten van essence heb ik ook, onwijs fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zeg, zo'n terugblik :) Ik ben erg benieuwd naar die eyeshadow base van essence :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk zo'n artikel, erg origineel! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen