vrijdag 24 januari 2014

Katy perry unconditionally look


In de laatste live my weekend vertelde ik dat ik een look had nagemaakt. De look die ik namaakte of tenminste ik liet me inspireren, was de look van Katy Perry in unconditionally. Ik vind die look er heel mooi uitzien! Ik maakte dus een soort van look alike. 
Wat ik van de look kon zien, was een goudbruine ooglook, een lichte eyeliner, geen oogpotlood, roze blush en donker roze/rode lippen. 


 Wat ik voor die look gebruikte was:
- oogschaduwbasis
- sleek oh so special palette
- catrice absolute nude
- 2B eyeliner (staat niet op de foto)
- NYC big bold mascara
- essence silky touch blush 10 adorable
- rode en roze lipstick van casuelle


De ooglook. Ik begon met de gouden kleur van het sleek palette. Die bracht ik aan op mijn bewegende ooglid. Daarna bracht ik aan de buitenkant van mijn bewegende ooglid de donkerste kleur aan van het Catrice absolute nude palette. Als laatste bracht ik de karamelkleurige oogschaduw aan van het Sleek palette in mijn arcadeboog. Even goed blenden en dan is de ooglook al bijna af!
Als laatste voor de ooglook bracht ik een lichte eyeliner en daarna de mascara.


Als laatste bracht ik de blush en de lippenstift aan. Met de lipstick heb ik een beetje geƫxperimenteerd. Ik bracht eerst de roze aan en daarover de rode heel lichtjes. Ik draag geen lipstick, dus ik had alleen een paar uit mijn 'mooie' beautycase die ik als kind had. Ik wou toch de look een beetje namaken, dus heb ik de beautycase even tevoorschijn gehaald.


Het is echt niet dat mijn look lijkt op deze, maar ik liet me erdoor inspireren. Het is toch wel weer even wat anders, dan mijn looks die ik door het dagelijks leven draag. Misschien laat ik me vaker inspireren door looks die ik mooi vind... Wie weet! ;)

2 opmerkingen: