zaterdag 18 januari 2014

Essence superheroes nail polish remover


De eerste keer toen ik deze lijn zag, dacht ik: hiervan ga ik niks kopen, ik heb op dit moment nagellak zat. Maar toen zag ik deze remover steeds vaker voorbij komen en hoe makkelijk hij de glitters verwijdert. De eerste keer dat we weer ergens naar Kruidvat gingen, heb ik hem meteen meegenomen. Alleen op de site van essence staat dat deze limited edition niet meer verkrijgbaar was. Gek genoeg was hij er nog. En gelukkig maar!

Laten we gewoon gelijk beginnen bij de opening. Het is niet zo'n vervelende groot gat, maar een knijpfles opening. Heel handig in gebruik. Je kunt ook niet knoeien, er komt wat pas uit als je knijpt.


De substantie heeft iets van een gel weg. Dan wel wat vloeibaarder. Er zitten ook glitters in, ik had er niet echt last van. Wel een leuk extraatje! Hij heeft wel die nagellak remover geur, maar het lijkt of er ook iets zoets in zit.


Ik heb twee nagels gelakt, eentje met glitters natuurlijk en een feller kleurtje. Het felle kleurtje kreeg ik goed weg, alleen in de randjes bleef wat achter. Dat is meestal wel.
Nu naar de glitters. Wauw! Ze gingen echt gemakkelijk weg. Na een paar keer stevig eroverheen zijn gegaan, was het weg. Een paar kleine glitters bleven achter. Ik vind het heel fijn, zo'n remover die glitters zo gemakkelijk verwijdert. Mijn watje was ook gewoon nog heel, er bleven geen glitters aanhangen.


Ik ben er erg tevreden over. Ik heb echt geen spijt dat ik deze heb gekocht. Ik droeg eerder nooit glitter nagellak, omdat het gewoon moeilijk te verwijderen was. Als ik het droeg was dat op het randje van mijn nagel, zodat ik het er later kon afknippen. Nu is dat niet meer nodig :) Natuurlijk niet te vaak, want dat is niet zo goed voor je nagels.
Je kan deze remover kopen bij Kruidvat of Trekpleister voor €2,- Ik weet niet of ze overal nog verkrijgbaar zijn, maar vast nog wel ergens!


2 opmerkingen:

  1. Wat een supergoed product eigenlijk! Glitters gaan mooi weg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er super goed en vooral leuk uit de glittertjes vind ik fantastisch :)

    BeantwoordenVerwijderen