vrijdag 20 februari 2015

Shoplog: Eindhoven februari 2015



Gister was ik te vinden in Eindhoven! Een resultaat: deze shoplog! Ik heb een totaal ander (kleur) shirt gekocht dan wat ik normaal heb, ook heb ik wat in de sale gevonden. Verder heb ik ook nog wat spulletjes van vandaag ertussen zitten.





 Een geel shirt.. Nooit gedacht dat ik een geel shirt zou kopen en het ook nog echt leuk zou gaan vinden. Haha! Geel is gewoon niet mijn favoriete kleur, maar deze wat zachtere gele kleur vind ik heel mooi. Het shirt is van polyester gemaakt. Wat ik leuk vind aan het shirt is dat de mouwen iets langer zijn en de onderkant die golfjes heeft. Verder is het heel fijn dat de stof lekker soepel is.

Primark - €9,00




 Behalve een geel shirt had ik ook geen zwarte shirts (meer). Deze vond ik een erg gave aanvulling! De uitgesneden zijkanten en de witte spikkels geven net weer dat extra's. Dit shirt is wel van katoen. Ik vind het het leukst uitzien als ik hem helemaal in de broek stop, anders dan ziet het achter nog een beetje flodderig uit. Nu nog even kijken of ik een stoer riempje heb! :)

Coolcat - €5,00 (in de sale!)



Ik was al heel lang opzoek naar een shirtje met pailletjes, maar steeds kon ik geen leuke vinden of was het net iets teveel van het goede. Dit shirtje zit eigenlijk tussen de croptop en een normaal shirt in. Ik vind hem namelijk toch nog iets te lang om hem een croptop te noemen. Hij valt net (niet) op de broek. De stof tussen de rijen van de pailletjes is licht doorschijnend, het valt niet erg op. De achterkant is gewoon van katoen, maar daar zitten ook geen pailletjes meer.

Coolcat - €5,00 (ook in de sale!)



Last, but not least. Een groen rokje van de Bershka! Ik wilde nog wel een nieuw rokje. Geen zwarte, maar eentje met kleur of patroontje. Van de Bershka had ik wel eens gehoord en het scheen een hele leuke winkel te zijn. Ik was dus wel nieuwsgierig! Bij het eerste beste rek kwam ik dit rokje tegen. Precies wat ik zocht! Wat alleen minder is aan dit rokje, is dat de elastieken band aan de strakke kant is. Ik denk (hoop) dat hij nog wel uitrekt. 

Bershka - €12,99



Hallo vernieuwd assortiment! Ik heb ook wat nieuwe inkopen gedaan. Niet alles in een keer, want wat ik allemaal wilde was er niet bij elke Kruidvat. Een paar dingen heb ik zelfs vandaag gehaald. Haha! Je ziet:
* het absolute rose palette van Catrice met verschillende tinten roze of kleuren met een roze ondertoon. Deze heet 010 Frankie Rose to Hollywood.

* Drie I love nude mono eyeshadows van Essence in de kleuren 02 Cake pop, 05 my favourite tauping en 06 coffee bean. Deze oogschaduws doen me ontzettend denken aan de oogschaduws van de limited edition Cookies & cream en die vond ik ontzettend fijn!

* De lakjes 01 walk on the white side en 08 crunchy cake van Essence.

* De special topcoat pastel ombré van Essence. 27 Blurry up zorgt voor een ombré effect, zonder te deppen met een sponsje of andere trucjes.

* Een luxury nude lakje van Catrice. Ik heb hier 06 magical nude. Deze zijn snel weg, zeg! Steeds als ik bij een Kruidvat was, waren er nog maar 2 of 1 soorten of zelfs geen!

* Twee lip candies van Essence. Het zijn verzorgende lipcreams/lipglossjes, een kruising tussen een cream en een gloss. De roze heet 05 pink lollipop en de oudroze kleur heet 01 candycrush.

* Hema hydraterende nachtcrème. Helaas is mijn crème van Essence niet meer verkrijgbaar bij Kruidvat (ik zag hem bij drie Kruidvats niet, geen een myskin product). Dit is mijn alternatief, eerst nog die van Essence opmaken!

Zo een hele lijst! Hiermee eindig ik ook de shoplog, want dat was alles. Eindhoven is een heel leuke stad. Ook erg leuke winkels! Ik ga zeker nog eens terug :)
Mijn favoriete item uit deze shoplog is het groene rokje met het pailettenshirtje. Wat vind jij?



5 opmerkingen:

  1. Leuke shoplog! Ik vind vooral het eerste zwarte shirtje van Coolcat en je rokje erg leuk! Leuk ook dat je ook wat beauty spulletjes hebt aangeschaft bij Kruidvat! Ik ben ook benieuwd of de nachtcrème van Hema je gaat bevallen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie make-up producten allemaal en een leuke gele t-shirt!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent erg in de nude look gegaan! Ik ben benieuwd naar de make-upjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, nu je het zegt! Ik ben ook nog niet zo van de felle/opvallende kleuren oogschaduw.

      Verwijderen
  4. Die gele top is echt heel schattig! Vooral de onderkant is super lief. Ik moet ook maar weer eens langs de Primark. Thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen