maandag 16 februari 2015

Welcome to my life - februari 2015 #2

 

En dan is het Carnavalsvakantie! Afgelopen week heb ik niet veel gedaan. Ik speel weer The Sims 3, keek een film en ben weer lekker aan het schilderen!
Kijk je mee?
Ik ben weer aan het simsen! :) Blijft leuk! Ik heb altijd zo'n fase waarin ik een spel heel vaak doe en dan weer niks.


Donderdagavond kwam een vriendin logeren en keken we Catching fire! (2de deel van The Hungergames).


Lief hoe ze altijd komen snuffelen als ik ze ga voeren! Ze blijven dan jammer genoeg niet stil zitten voor een foto, haha!


Weer eens een paar nageltjes gelakt! Het artikel kwam zaterdag online. (*KLIK*)


Een tijdje terug kocht ik een aquarelblok. Aquarel is een bepaald soort (water)verf waar je bepaald papier voor nodig hebt. Eindelijk heb ik het gebruikt! Ik vind het effect van aquarel erg mooi, vooral in het jurkje. Je weet ook nooit hoe het eruit komt te zien.


In de vakantie moet ook huiswerk gemaakt worden! Gelukkig niet veel :)

Schrijver: Jael Mchenry
 Zondag heb ik veel gelezen! Ik ben al over de helft. Het leest wel minder vlot als het vorige boek, de dochter van de parfumeur. Maar het is wel een erg boeiend verhaal.


Deze actie komt goed uit zeg! Vandaag kwamen namelijk nieuwe producten uit van Essence en Catrice. Deze actie gaat wel pas dinsdag in, maar dat maakt niks uit! Binnenkort wat producten inslaan. De wishlist staat klaar! :)

En dat was mijn week! Komende week heb ik vakantie, wel beetje meer werken. Donderdag naar Eindhoven, lekker winkelen. Verder wil ik een schilderij proberen te maken en nog zo'n aquarelschilderij/tekening.
Heb jij iets leuks gedaan vorige week? En ga jij gebruik maken van die actie?


1 opmerking:

  1. Sims is leuk! ik heb soms echt periodes dat ik het non stop speel en dan weer heel lang niet haha!

    BeantwoordenVerwijderen