zaterdag 20 september 2014

Essence Soo glow highlighter, crystal eyeliner & effect eye penc


Woehoe, Essence heeft weer haar schappen vernieuwd! Ik heb natuurlijk ook een paar nieuwe producten ingeslagen. Namelijk de Soo glow cream to powder highlighter, crystal eyeliner en een effect eye pencil. Vandaag ga ik ze reviewen!

Dit is dan mijn eerste highlighter! Ik wilde al een tijdje een highlighter, maar voor mijn gevoel kon ik geen goeie vinden. Toen ik zag dat de soo glow highlighters in het assortiment kwamen, wist ik gewoon dat ik er een wilde! 


Ik koos voor 20 Bright up your life. Je hebt ook nog 10 Look on the bright side, dat is wat neutralere kleur. Essence verteld:
de highlighter geeft de teint fantastische glansaccenten. tijdens het aanbrengen verandert de crèmige textuur in een fluweelzachte, poederachtige formule. om met de vingers gemakkelijk accenten aan te brengen op jukbeenderen, binnenooghoek en onder de wenkbrauwen. 

Met flits

 Het is niet mooi egaal meer, maar zo krijg je wel een beter beeld van de substantie. Het is een glad en soepel goedje. Makkelijk smeerbaar. Dat is erg fijn! Ik had het iets vaster verwacht, maar dit is beter.

Swatch en full face foto zie je onder samen met de andere twee producten.Ik vind een lichte, glanzende oogschaduw zo mooi. Het effect vind ik gewoon weg prachtig. Ik dacht dat deze eyeliner dan wel heel erg mooi zou zijn! In de eyeliner zitten de kleuren roze en geelgroen verwerkt. Verder heel veel glitters! :)


Je hebt vier kleuren. Twee daarvan bestaan alleen uit glitters en de overige twee zijn zoals deze. Hmm.. Kleurrijker? Ik weet niet precies hoe ik het moet noemen. Maar goed, ik koos voor 06 rosy rush. De vergelijkbare kleur is 07 opal blue-heaven (blauw, paars, groen).
Essence verteld:
de langhoudende textuur op gelbasis heeft een hoge pigmentatie en creëert schitterende, luxueuze glitterstijlen. De borstel applicator garandeert een precieze applicatie


Wat voor mijn misschien een probleem werd, was de applicator. Hiermee heb ik nog nooit mee gewerkt en het zag er ook niet echt gemakkelijk uit. Uiteindelijk valt het wel mee, alleen moet ik niet donkere kleuren gaan aanbrengen met zo'n applicator! Dat gaat gegarandeerd fout bij mij.
 Als je hem eruit haalt, moet je wel een beetje aan de rand afvegen. Er zit namelijk een behoorlijke klodder op!Aah, mijn groen oogpotlood is op! Ik kan niet zonder! Stress, stress! Ik zal er geen doekjes om winden: ik heb een soort verslaving aan oogpotlood.. Essence kwam met een gloednieuw groen oogpotlood dat ik moest hebben! Een nieuwe soort moet ik gewoon verwelkomen in mijn stash, ook al is het er maar eentje. :) Ik koos dus voor de groene variant 04 iron-hulk. Je hebt verder nog een zilveren, gouden (eerder geel), blauwe, paarse en koolzwarte kleur.
Essence verteld:
 Dit intensief oogpotlood met een metal finish creëert langdurige resultaten in vele kleuren.


 De punt vond ik alleen een beetje raar. Hij zat er zo losjes in, dat zie je ook op de foto. Na een keer slijpen was het al minder. Voor een oogpotlood is het een best creamy potlood. Dat kan fijn zijn, maar ook niet.

Zonder flits                                                                                            met flits

De swatch! Onder zie je de highlighter. Hij is goed gepigmenteerd, ik kreeg het alleen niet goed op de foto. Het is een prachtige bleke parelmoerkleur! Ik vind hem echt heel mooi. Als hij op je jukbeenderen zit, dan zít hij er ook en gaat nergens heen. Echt muurvast.

In het midden zie je het oogpotlood. De kleuren verschillen nogal op de twee foto's, maar dat komt omdat er een lichte gouden glitter inzit en die zie je alleen terug op de foto met flits. Je ziet in het echt dus eigenlijk de kleur op de linker foto. Erg mooi! Door de creamy substantie geeft het ook makkelijker pigment af.

Tot slot zie je bovenaan de eyeliner. Is ie niet mooi? Je moet je wel je hand/arm bewegen, wil je de kleur goed zien. Ook over de eyeliner heb ik geen klachten eigenlijk. Het is niet een wow pigmentatie, maar zeker niet slecht!


Ik moet nog een beetje oefenen met de highlighter aanbrengen, maar het lukt al aardig! Aanstippen en dan blenden. De plaats is bij mij nog een probleem soms. Het effect vind ik wel super mooi :)


 De eyeliner is redelijk makkelijk aan te brengen. Het rare is dat hij soms in het midden van je lijntje niks achterlaat, dus dat je twee zo'n strepen boven elkaar hebt. Dit is gelukkig wel makkelijk op te lossen. Je moet wel vaker even 'dippen'. Verder vind ik hem echt prachtig, precies het effect dat ik wilde!

Het oogpotlood gaat wel. Hij gaf super veel af, mijn onderste wimpers waren gewoon groen. Ik ben er gewoon nog met de mascara overheen gegaan. Niet super erg eigenlijk, gaf een best wel gaaf effect. Het is maar net wat je mooi vind! De kleur blijft ook goed op je waterlijn zitten, dat is erg fijn. Dat zie ik bijna nooit.


En dan ziet het er zo uit. Is die eyeliner niet super gaaf?


Ik ben erg tevreden met de producten, Essence gaat vooruit! :)
Soo glow cream to powder highlighter: €2,89
Crystal eyeliner: €1,99
Effect eye pencil: €1,99

Wat vind jij van deze producten en heb jij al nieuwe producten van Essence binnen gehaald?


3 opmerkingen:

  1. De kleur van het oogpotloodje vind ik heel erg mooi! Het lijken mij fijne producten. Goed artikel :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er allemaal wel heel goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen