zaterdag 3 januari 2015

Favorite products of 2014In 2014 heb ik heel wat gereviewd. Het ene product was wat beter dan het andere. Sommige gebruik ik nu nog steeds, andere zijn niet meer in beeld. Vandaag ben ik door mijn hele blogarchief van 2014 gescrolld en heb ik 10 favoriete make-upproducten uitgekozen.
Kijk je mee?

10. Catrice Made to stay highlighter pen - €3,89

Ik weet nog dat ik deze een tijdje lang in de winkel had geswatcht en uiteindelijk toch een keer meegenomen. Deze gebruik ik jammer genoeg niet meer zo vaak. Ik bracht hem altijd in mijn ooghoeken aan. Het gaf een frissere uitstraling vond ik.
Deze zijn nog steeds verkrijgbaar, in twee kleuren.
9. Essence glow tinted lipbalm - €2,39


Op negen staat de glow tinted lipbalms van Essence. Deze zijn volgens mij niet meer verkrijgbaar. Ik vond ze heel fijn! Mijn eerste stap naar lipstick, haha! De lipbalm kan zoveel kleur afgeven als jij wilt en bijwerken is zo gebeurt. Ik heb er nog altijd eentje bij in mijn schooltas. 
Deze zijn helaas niet meer verkrijgbaar (maar zitten heel soms in een limited edition.)

8. Sleek i-divine oh so special - €9,25Mijn eerste en enigste Sleek palette beviel ook goed en kwam op nummer 8 terecht. Er zitten verschillende kleuren in waardoor je verschillende soorten looks kan maken. Mijn favoriete kleuren zijn de twee roze glitter kleuren en de matte bruine en gouden kleuren. De zwarte gebruik ik nu ook als eyeliner, super fijn en blijft redelijk goed zitten.
Deze is nog verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij themakeupspot.nl.


7. Hema gelliner - €4,00

Wat een fijne eyeliner is dit! De fijnste die ik tot nu toe heb gehad. Hij is nog steeds niet op, maar dat komt omdat ik hem niet zo vaak meer gebruik. Ik bracht hem altijd aan met een schuin afgesneden kwastje. Er zit in een ingebouwd kwastje bij, dat ook goed te gebruiken is. Een nadeel is wel dat je snel teveel hebt op je kwastje.
Ik weet niet zeker of deze nog verkrijgbaar is, maar ik dacht van wel.


6. Essence longlasting lipsticks - €2,39

Op 6 staan mijn eerste lipsticks. Ik heb het over de longlasting lipsticks van Essence 07 naturel beauty, 01 coral calling, 13 love me en 04 on the catwalk. Doordat ik in aanraking kwam met de beautywereld, kwam ik in aanraking met lipstick. Ik vond het gewoon zo mooi en haalde twee kleurtjes, een 'my lips but better' kleurtje (naturel beauty) en een iets feller kleurtje (coral calling). Later haalde ik er nog twee. Binnen kort komen nude versies uit. Ja ik ben hier heel blij mee :)
Deze zijn natuurlijk nog verkrijgbaar, in 16 kleuren.


5. Essence crystal eyeliner - €1,99

En dan zijn we op de helft! Hier kwam ik uit op de crystal eyeliner van Essence. Dit geeft zo'n mooi effect! Ik weet nog dat ik in het begin moest wennen aan de applicator. Als het zwart was geweest, was het grandioos mis gegaan haha! Ik heb alleen nog niet geprobeerd in combinatie met oogschaduw, dat lijkt mij ook wel een leuke uitdaging! :)
Deze is nog steeds verkrijgbaar in 4 kleuren.


4. Catrice ultimate stay lipstick 050 mauve your lips - €4,99

Een paar maanden terug hadden Essence en Catrice een derde schap aangeschaft! Het enige wat ik meenam was deze lipstick. In het begin vond ik de kleur niet zo mooi, maar nu is dat toch helemaal anders. Het is gewoon mijn favoriete lipstick geworden. Ik hou wel van die mauve kleur. Die oudroze/paarse kleur. Heel mooi! 
Deze is verkrijgbaar in het derde schap van Catrice in 12 kleuren.


3. Essence moisturizing cuticle cream - €1,99

Deze nagelriem crème van Essence heeft de top drie bereikt! Niet omdat hij mijn nagelriemen zacht maakt, maar hij heeft mijn wratjes laten verdwijnen! Natuurlijk maakt hij mijn nagelriemen zacht en soepel, maar dat is niet de reden dat hij op nummer 3 staat. Na een 1 à 2 weken smeren was hij weg! Je ziet wel nog een soort van "litteken", om dat te zien moet je wel goed kijken. Als je dus niet zo houdt van dat aanstippen bij de huisarts is dit de oplossing! 
Deze crème vind je in het tweede schap van Essence.
2. Catrice kohl kajal - €1,99

Op nummer 2 staan de fijnste potloden die ik heb gehad. Je hebt ze in felle kleuren, maar ook normale/neutrale kleuren. Ze brengen gewoon fijn aan en bleven goed zitten. Ik heb nu een grijze, groene en paarse. Mijn zwart en bruin oogpotlood is ook bijna op en ik heb al zo'n vermoeden welke dat gaat worden! :)
Gelukkig zijn deze nog verkrijgbaar!

1. Essence limited edition cookies & cream 


En dan staat op nummer 1 de limited edition Cookies & Cream van Essence! Ik vind de gebakken producten zo fijn! De textuur is ongelooflijk zacht en blijft goed zitten. De swatch was ook erg goed. Ik was alleen zo lomp om de roze oogschaduw te laten vallen, gelukkig wel na het foto's maken!
 Ik baalde ervan dat er geen vaste gebakken oogschaduws in het assortiment zitten, maar niet getreurd. In de lente/zomer producten 2015 zitten baked eyeshadows! Namelijk de I love nude oogschaduws.
Deze limited edition is helaas niet meer verkrijgbaar, maar de vervangers komen eraan!

Dat waren mijn 10 favoriete producten van 2014!
Heb jij een van deze producten in je bezit? Wat is jij favoriet beauty product?

1 opmerking: