maandag 26 januari 2015

Welcome to my life - januari 2015 #4


Hoe gaaf zijn deze sneeuwpoppen? Oke haha, iets te direct :) 

Vorige week was eigenlijk een best leuke week. Ik heb mijn eerste pagina in mijn art journal af, ik ben geweest wokken (geen foto helaas), het had ook nog eens gesneeuwd en zondag was ik te vinden bij een opendag! Maar ook super hard leren voor de proefwerkweek die ik nu heb.
Kijk je mee?


"Hello sun!"


Alvast een planning maken voor de proefwerkweek die nu aan de gang is!


Woensdag zag het er lekker zomers uit, maar koud dat het was.  Erg flauw, zeg!


Ugh, economie. Zo moeilijk deze keer! Het proefwerk had ik vandaag. Het ging wel, maar ik had hem niet af. :( Ben benieuwd of ik nog een voldoende heb!Mijn eerste pagina in mijn art journal is af! Precies zoals ik in gedachte had. Ongeveer dan haha! Ik vind het een erg leuk effect, zo met dat gras en die stukken boom.


Ik moet een half uurtje fietsen van school naar thuis en dan is het altijd wel lekker om een grote mok chocolade melk klaar te maken! :) Vooral nu het zo koud is.


Zaterdag lag er sneeuw! Dit was mijn uitzicht vanuit mijn kamerraam. Ziet er echt uit als winter!


Ik had mijn rolluik omlaag 's nachts en toen ik hem open maakte, stond er een muurtje sneeuw. Kun je ook zien hoe hard het heeft gesneeuwd!


Natuurlijk zijn er ook hier sneeuwpoppen gemaakt, eigenlijk eerder gebouwd! Zijn ze niet super gaaf?! De rode en zwarte gedeeltes zijn met spuitbussen verf gemaakt. Best slim toch? Jammer genoeg heb ik niet mee kunnen helpen. Ik zat met mijn neus in de boeken voor de proefwerkweek!

Had het ook bij jullie gesneeuwd? Sneeuwpop gemaakt?


Wat ik wel heb gedaan is even geprofiteerd van de sneeuw door een paar mooie foto's te maken voor photo friday!


Zondag zat ik in de auto onderweg naar Fontys eindhoven voor een opendag. Ik had er zo'n zin in! Ik ging naar de opendag van de opleiding communicatie Eindhoven (klik). Volgende week ga ik nog naar journalistiek in Tilburg en dan is denk ik de keuze snel genoeg gemaakt! Want dit lijkt me zo'n leuke opleiding! Het is beetje moeilijk uit te leggen, maar je zit een beetje in de reclame/marketingwereld. Heb ik het idee. Je gaat bijvoorbeeld bij een kledingwinkel kijken hoe ze het publiek kunnen bereiken dat ze een beetje zijn kwijtgeraakt.

(volgende opendag communicatie Eindhoven is 1 April, voor degene die nieuwsgierig zijn :p)


Even wat boekjes meegenomen. Rechts gaat over de opleiding en links staan alle opleidingen in. Erg handig om nog eens in te kijken.

En dat was mijn week! Deze week is proefwerkweek, iets anders dan leren zal er niet van komen. Vanaf woensdag heb ik het wel al rustiger. Zondag ga ik naar de opendag journalistiek en dan is het al februari!
Hoe was jouw week? 


2 opmerkingen:

  1. aaah die sneeuwpoppen zijn lief! Leuke foto's (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die sneeuwpoppen zijn echt gaaaf!
    Doe je mee aan mijn MAC en H&M winactie?
    x

    BeantwoordenVerwijderen