donderdag 5 juni 2014

Wishlist

 

Woehoee, eindelijk heb ik werk! :) Oké, het is gewoon vakkenvullen bij een supermarkt, maar hé nu komt er ook wat geld binnen! Natuurlijk moest ik even een wishlist samenstellen wat ik wil gaan kopen binnenkort. Vandaag deel ik die wishlist.Het garden of eden palette van Sleek staat al op mijn wishlist sinds ik hem voor het eerst langs zag komen in het blogwereldje. (Dat was rond januari) Groene kleuren vind ik gewoon zo mooi en leuk om te gebruiken in ooglooks. Bruine en roze tinten vind ik ook heel mooi en dus is dit het perfecte palette voor mij! 
Dit palette kost €9,99


Wat ook al een tijdje op mijn wishlist staat, is de blush rose gold van Sleek. Ik hoor/lees er altijd zoveel positieve reacties over. Ik heb veel reviews gezocht en overal zag hij er super mooi uit. De kleur is roze met een gouden glanzende finish. Lijkt me super mooi!
Deze koop je voor €5,45

Bron

 De miss sporty lakjes zie ik ook wel eens voorbij komen en er zitten echt mooie kleurtjes tussen. Hoewel mijn nagellak stash al behoorlijk is, mis ik toch nog wat kleurtjes! Ik wil nog een paar pasteltinten, maar ook donkere en felle!
Deze lakjes kosten €1,99 per stuk. Bij Etos is op het moment 1+1 gratis op alle nagellak!

Bron

De laatste tijd plan ik mijn vrije dagen. Misschien had je dat al gemerkt. Deze planner lijkt me heel handig! Ik weet alleen nog niet zeker of ik hem ga kopen. Mijn to do boekje van de Hema werkt ook goed, maar daar staat ook veel door elkaar en dat is lomp. Ook maak ik voortaan planningen welk artikel wanneer online komt. Daarvoor gebruik ik de agenda op mijn tablet, maar dit kan ook in een boekje. (Ik kan er ook mijn werktijden inschrijven, haha sorry :p, iets té enthousiast)
De desk planner is te koop bij Hema voor €3,95


Ik wil binnenkort een theekop kaars maken, maar daar heb je spullen voor nodig die ik dus niet heb. De nodige spullen wil ik ook een keer gaan halen. Weet iemand waar je leuke, budget kopjes kunt vinden?

En dat was mijn wishlist! Hoewel het sparen voor mijn camera zo niet echt opschiet, wil ik deze spulletjes toch heel graag. Ik ben van plan om daarna niet veel meer uit te geven. Het scheelt dat dit vooral budgetspullen zijn ;)
Wat staat er nog op jouw wishlist?
3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je werk hebt!
  Dat is erg palette mooi.
  Een kaars in een kopje is erg leuk om te maken, je kunt kopjes kopen bij de kringloop daar heb ik ze ook gekocht om ze te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat je werk hebt gevonden gefeliciteerd liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke blog heb je!
  Coole nagellakjes :)
  Je layout ziet er trouwens echt prachtig uit ;)
  Ik kijk uit naar je volgende post!

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen