maandag 2 juni 2014

Welcome to my life - Juni #1Wat een heerlijk weekje was het! Ik had maar twee dagen school, want de sportdag werd afgelast en het was Hemelvaartsdag. Woensdag had ik in principe ook vrij, dan heb ik namelijk tot 12 uur les. Klinkt tot nu toe niet slecht, hè :)
Helaas was er ook een dieptepunt, want Vlekkie en al onze kippen waren opeens weg.. Maandag


Voor Nederlands moeten een beschouwing houden. Dat is eigenlijk gewoon een mini spreekbeurt met een powerpoint als ondersteuning. Je moet voordelen noemen, maar ook nadelen en kort je eigen mening. Ik dacht laat ik het over die nieuwe hype hebben. Superfoods!
Maandagavond begon ik met informatie zoeken.


Toen ik klaar was, had ik weer een smoothie gemaakt :)

DinsdagDinsdag regende het de hele dag door! Eigenlijk hadden we sportdag, maar dat ging niet door. Aan de ene kant dacht ik wat jammer, maar aan de andere kant dacht ik: whoee, vrije dag! :p
Het is eigenlijk ook maar goed dat hij werd afgelast, want als je op zeiknat gras moet gaan voetballen, softballen en handballen. Tja, dat is niet meer zo veilig!
Omdat we vrij hadden, maakte ik weer een planning. Ik had al zoveel kunnen doen in de morgen! :)


De powerpoint in elkaar gezet! Ik heb een super goed gevoel over de presentatie. :) Ik merk dat ik presenteren niet zo super eng vind, maar als ik eenmaal voor de klas sta, word ik al ietsje nerveuzer.
Als ik mijn beschouwing/presentatie heb gehad, ga ik ook een artikel hierover schrijven! (wat ik vertelde in mijn presentatie)


Daarna werkte ik aan mijn boek en mijn blog.


Eindelijk eens tijd gehad om mijn kastje vol rommel op te ruimen. Zie je het verschil? Niet normaal. In het paarse mandje bewaar ik voortaan ook mijn DIY-spullen.


Dit vind ik echt mijn schattigste (school)foto! Kijk die staartjes, het elastiekje is gewoon groter dan het staartje zelf. Haha :p


Even foto's maken voor Photo Friday


Woensdag


'S morgens was de wei helemaal leeg. Vlekkie en alle kippen waren weg! Mijn ouders denken dat het een vos was geweest. Die vos had al meerdere hokken 'leeggehaald' bij ons in de straat. Ik vraag me alleen af hoe hij 4 kippen, 1 haan én 1 konijn 'mee heeft genomen'. Misschien waren er meer..

Ik had zin om weer eens outfitfoto's te maken! Het artikel kun je hier lezen.

Cuties :)


De wei ziet er nou zo leeg uit zonder kippen en Vlekkie :(


Woensdagavond had mijn broer ook gala. Ze kwamen aan in zo'n Amerikaanse schoolbus. Super leuk!


DonderdagDonderdag had ik vrij i.v.m. Hemelvaart :)
Dan maar eens beginnen aan mijn leerwerk. O.a. natuurkunde.. Het proefwerk had ik vandaag en het ging best goed voor mijn gevoel. Misschien wel hoger dan mijn gebruikelijke 5,5 :p


Daarna heb ik mijn slinger in elkaar gezet.


Bij de Aldi zag ik deze twee smaken van Ice Tea staan. Green tea en lemon. Ice tea is niet echt iets voor mij, maar deze spraken mij wel aan eigenlijk! Of ja, de green tea :pDie avond keek ik dear john. Een super mooie film! Ik kreeg drie keer echt een brok in mijn keel. Normaal heb ik dat niet zo bij films! 
Een soldaat ,John Tyree, is met verlof en wordt verliefd op de studente Savannah. De twee beleven een mooie tijd. Wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden.
Een echte aanrader!


Foto's maken voor pearly lips.


Dit vind ik zo'n heerlijk nummer! :)


Vrijdag

Vrijdag had ik óók vrij, dus lekker dagje niksen en bloggen :)
Weer eens wiien. Wii sport resort! Als ik dat één keer weer eens gedaan, dan doe ik een week lang bijna elke dag weer. 


Daarna ging ik naar de Coop. Ik ging mijn formulier in orde maken! Volgende week kan ik beginnen :) Ik ben echt heel blij! Eindelijk fatsoenlijk werk.


Welcome to my life in elkaar zetten zonder foto's..


En zo zag mijn haar eruit toen ik ging slapen. Ik wilde namelijke krullen/golfjes in mijn haar. Ziet er best grappig uit :p


Zaterdag
Kijk mijn nieuwe achtergrond van mijn tablet! Het is een live achtergrond, dus de autootjes rijden echt en de wolken en zon verschuiven ook. 'S avonds is het daar ook nacht!
Voor de liefhebbers: hij heet paperland. 


Neee! Ik liet de deksel van mijn scentburner vallen :( Ik heb hem gelukkig wel kunnen lijmen!


Het caviahok verschonen moest ook maar eens gebeuren. Het scheelt dat ik ze buiten kon zetten. Dat vinden zij ook veel fijner!

Zaterdagmiddag kwam ook nog een klasgenootje langs. We gingen oefenen voor een presentatie die we samen doen.


Ik had weer eens gekookt! Gewoon simpel macaroni..


Nog even werken aan mijn boek. De eerste categorie is al af! 

Zondag


Die morgen moest ik beginnen met ballonnen opblazen! Niet dat ik dat fatsoenlijk kan. Voordat ik de eerste had opgeblazen was er al een kwartier voorbij :p Ballonnen opblazen is niet echt iets wat ik goed kan.


Mmm.. Tosti ham-kaas!
Daarna sprak ik af mijn nichtje. We hadden weer eens geskeelerd! 

Dat was mijn week! Volgende week de laatste moeilijke proefwerken. Verder is het een best rustige week.
Hoe was jouw week? Al leuke plannen voor volgende week?


1 opmerking:

  1. Hele leuke foto's heb je gemaakt. En wat zag je er schattig uit zo met die staartjes hihi. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen