zaterdag 7 juni 2014

Favorites of MayMei is voorbij en juni is begonnen. Natuurlijk heb ik ook weer mijn favorieten van mei verzameld. Het zijn er niet zo heel veel, maar dat hoeft natuurlijk ook niet!

Ik begin met deze twee lippotloden van NYC. De kleuren vind ik heel mooi en de textuur is ook erg fijn. De kleuren die ik heb zijn trouwens brooklyn brown stone en riverside rose. Riverside rose vind ik de mooiste kleur die ik heb. Dat is een oudroze kleur en brooklyn brown stone is een bruine kleur met gouden finish.De kohl kajals van Catrice zijn ook super fijn. Het pigment is top en ze blijven goed zitten. Deze paarse kleur heet purple du soleil. Het is redelijk opvallende kleur. Daar hou ik wel van :)


De nagelriemcrème van Essence is ook niet verkeerd. Hij heeft mijn nagelriemen een stuk zachter en soepeler gemaakt. Nog een pluspunt: hij ruikt zoooo lekker! De geur doet me denken aan ananassap!


In mijn kledingkast miste ik nog een zwart vestje. Dat zwarte vestje heb ik gevonden! Je kunt dit vestje dichtknopen, maar je kan het ook los laten hangen wat ik persoonlijk mooier vind. Het vestje zag je misschien al voorbijkomen in deze look of the day. Het vestje lekker makkelijk te combineren en past zowat overal bij. De stof is ook best zacht.


Het DIY'en is in mei om het hoekje komen kijken. Op het moment ben ik nog steeds bezig met dit boek. De DIY staat wel al op mijn blog. Ik heb het gevoel dat ik met dit boek het hele jaar zoet mee ben. Er is al een half jaar om en die tips moet ik er nog inplakken, maar er komen ook elke dag nieuwe bij. Ik heb er geen problemen mee eigenlijk ;)
Ik heb al heel wat ideetjes verzamelen voor DIY's!

En dat waren mijn favorieten van mei!
Heb jij favorieten van mei?3 opmerkingen: