dinsdag 24 juni 2014

Spam je blog!


Mijn eerste spam je blog artikel! Ik wil gewoon nieuwe blogs ontdekken! Dus laat een reactie achter met een link van je blog. Vertel ook een beetje over je blog en jezelf. Ik zal beloven elke blog te bezoeken en een reactie achter te laten en wie weet ga ik je volgen :)

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Dit is mijn blog
  http://droomglorie.blogspot.nl/?m=1 ik schrijf er over alles wat mij interesseerd en inspireerd.
  Elke ma. Wo. Vr. Zo. Komt er een artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Ik ben Ilse. Mijn blog heet Aspasia. Het is een Belgische lifestyle blog. Je vind er artikels over muziek, boeken, films, series, mode, beauty,...
  http://www.aspasiablog.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, ik ben Chana van Superfoods Bron. Dit is een 'Healthy Food' blog rond superfoods. Met lekkere recepten en gezonde voeding tips, en degelijke achtergrond info over superfoods.
  Momenteel loopt er een winactie. We geven gratis een pakje Goji bessen weg. Trekking nu zondag 29 juni.
  Meld je aan : http://superfoodsbron.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaah wat een enorm lief plaatje <3 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, laat je een reactie achter :)? Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op mijn blog http://pretty-black-sunset.blogspot.nl/ schrijf ik eigenlijk over van alles; beauty fashion, lifestyle, maar ook gewoon over mijn gedachtes en ideeën. Het is maar net waar ik zin in heb haha. Ik zou het leuk vinden als je een keertje op mijn blog komt kijken!
  Liefs, Jamie

  BeantwoordenVerwijderen