- boterhammen, ik pak altijd de korstjes
- een of twee eieren ligt eraan hoeveel je er maakt, met twee boterhammen heb je met een ei al genoeg
- melk
- kaneel
- een diep bord (soepbord bijvoorbeeld)
- een koekenpan
Verder nog iets om mee te bakken, ik gebruik boter. Je hebt ook nog een vork nodig.
En nu aan de slag!
Laat hem even bakken. Beweeg hem in het begin wel af en toe, anders blijft het vast zitten aan de pan. Na ongeveer 5 minuutjes bakken draai je hem om (als hij goudbruin is).
Het kan zijn dat je witten plekken op de boterham ziet zoals je hier. Dat is gewoon ei. Als je dat niet wilt of niet lekker vind kun je dit er af halen.
Meestal heb je nog wat over van dat mengsel, daar kun je nog lekker een omeletje van bakken! Het smaakt dan een beetje anders door de kaneel, maar veel verschil is het niet.
Als je de wentelteefjes klaar hebt, kun je er nog een beetje suiker overheen doen. En dan wens ik je smakelijk eten!
Haha, ik heb dit serieus nog nooit gehad. Ik dacht altijd dat het gewoon dunne pannenkoekjes waren ;p
BeantwoordenVerwijderenLeuke blog heb je, ik volg je via Bloglovin. kom je ook eens bij mij kijken?